"CRUISE ON LAND" is het meest complete, duurzame en innovatieve vakantietoeristencomplex in het Caribisch gebied, waar de klant kan investeren in onroerend goed voor vakantie of huur in de Condo Hotel-modaliteit, gelegen in een eco-duurzame bestemming geïnspireerd en bedacht voor een samensmelting creëren tussen vrijheid, veiligheid, recreatie en welzijn, waarbij de sensatie wordt opgeroepen van een cruiseschip op het land met meer dan 100 voorzieningen. In dit complex vindt u spectaculaire themaparken voor het plezier van bewoners, gasten, gasten en bezoekers, die onvergetelijke ervaringen zullen beleven in de verschillende modaliteiten en toeristische motivaties.

Wij zijn een eco-duurzame bestemming, geïnspireerd en bedacht om een ​​samensmelting te creëren tussen vrijheid, veiligheid, recreatie en welzijn, waarbij het gevoel wordt opgeroepen van een cruise op het land met meer dan 100 attracties, activiteiten en voorzieningen voor uw plezier.

Punta Cana, Dominicaanse Republiek

De stranden behoren tot de beste ter wereld, vanwege hun indrukwekkende turkooisblauwe kleur, het schitterende zand en de rijkdom aan flora en fauna die van deze locatie de favoriete plek maken voor toeristen en de lokale bevolking om te genieten van quality time en recreatie die alleen u dit prachtige paradijs in de Dominicaanse Republiek.

Project voor vakantietoerisme wordt momenteel geclassificeerd door de CONFOTUR-wet, die belastingvrijstellingen voor 15 jaar toekent

CRUISE ON LAND, PUNTA CANA MORE INFORMATION